quote Maya Angelou Marjolein van Gaalen Virtual Assistant

Wat kost dat ?

Ik vind het prettig als het financiële plaatje duidelijk is. Daarom werk ik met strippenkaarten, een uurtarief of een pakketprijs voor websites.

Wil je me regelmatig inzetten, maar heb je niet iedere maand even veel werk om uit te besteden, dan werkt een strippenkaart handig. Met een strippenkaart koop je vooraf uren in, tegen een vast (lager) bedrag, en ga ik aan het werk wanneer jij me nodig hebt. Je weet vooraf wat je kosten zijn.

Zodra de strippenkaart per factuur betaald is ga ik voor je aan de slag. De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig, dus de uren kan je over deze periode verdelen. Ik registreer mijn uren en als de strippenkaart bijna vol is, breng ik je hiervan op de hoogte. 

Neem contact op om een strippenkaart te bestellen.

 

 

€ 245

 

Strippenkaart

5 uur

 

 

 

€ 485

 

Strippenkaart

10 uur

 

 

 

€ 720

 

Strippenkaart

15 uur

 

Wil je minder dan 5 uur gebruik maken van mijn diensten, of betaal je liever per uur, dan is het ook mogelijk om met een uurtarief te werken.

Dit uurtarief is € 50

 

Voor websites werk ik met een pakketprijs, deze prijs spreken we van tevoren af en is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website, en de kosten van thema/plugins.

Vanaf € 750 (excl. domeinnaam en webhosting).

 

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW.

 

Per opdracht zijn de mogelijkheden natuurlijk altijd bespreekbaar.

 

Als je mij inhuurt ga ik ervan uit dat je mijn Algemene voorwaarden en Privacy verklaring hebt gelezen en deze accepteert. Mocht je hier nog vragen over hebben, of het ergens niet mee eens zijn, dan bespreek ik dat graag vooraf met je.

 

Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waar kan ik jou mee helpen?