quote Albert Einstein Marjolein van Gaalen Virtual Assistant

Wie ben ik ?

“Creativity is intelligence having fun” is een van mijn favoriete quotes. Creativiteit staat voor mij niet alleen voor bv. tekenen of knutselen, maar voor veel dingen in het leven. Voor fantaseren, plannen maken, techniek, koken, oplossingen zoeken en meedenken. Maar ook voor omgaan met mensen en situaties. Creatief zijn is verder kijken dan het standaard idee, buiten de kaders denken.

 

Van kleins af aan ben ik altijd creatief bezig geweest. Ik heb opleidingen gedaan in oa. grafische-, architectonische en textiele vormgeving. Daarnaast leer ik graag door dingen gewoon uit te proberen en te doen.

Ik heb jarenlang ervaring als freelance ontwerper en me ingezet voor diverse organisaties. Hier heb ik veel van geleerd en mijn interessegebied is in de loop der tijd ook steeds meer verbreed. Internet, social media, marketing, communicatie, ik vind het allemaal leuk. En nu wil ik graag mijn kennis en kunde bundelen en hier ook anderen mee helpen.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik beoefen Kung Fu, Tai Chi en Qigong, en geef daar ook les in bij Lee Style Internal Martial Arts, en ik hou van wandelen. Verder lees ik veel en kook ik graag. Ook ben ik erg geïnteresseerd in architectuur/kunst/design, film/fotografie en psychologie/gezondheid. En soms doe ik ook lekker even niks en ben ik thuis met mijn konijn.

wie ben ik ? Marjolein van Gaalen Virtual Assistant

Wat betekent mijn logo ?

De symboliek van de origami kraanvogel in mijn logo vind ik mooi. In veel verschillende culturen heeft dit betekenis: de kraanvogel brengt vernieuwing, geluk, lang leven, wijsheid, gerechtigheid, vrede. De kraanvogel speelt ook een belangrijke rol in de Martial Arts, wat een van mijn passies is.

Het mooie is dat je van een simpel papiertje met wat creativiteit een prachtige kraanvogel kan vouwen. En zo kan je ook van een (soms simpel) idee een mooie onderneming maken.

Chat openen
Scan de code
Hallo,
Waar kan ik jou mee helpen?